Kära gamla Göteborg

Idag har jag och min familj försökt att reashoppa lite tillsammans med en miljon andra människor som också vill fynda. Jag hade turen att hitta klänning med tillbehör :)

17.35

Elin ville inte vara med på bild så jag tog en som hon inte vet om. Hihi. Vi var en sväng i Mariestad och letade kläder och smycken till henne. Nu ska Elinpelin visa mig sin nyårsklänning.

På språng

Har tränat en stund på min fantastiska julklapp. Just Dance på Wii :) Om en liten stund kommer Elin och hämtar upp mig sen ska vi ham till henne.

I julens tecken

Känner att det har varit en hel del inläggom julen men det är svårt att undgå denna stora högtid! Hoppas alla där ute haft det riktigt bra, myst med de personerna som man gillar mest och haft besök av paret nedan. :)



Någon som kan gissa vilka det är?
Det är taget hos min mormor...

Så fel det kan bli

Ibland kan man hitta de mest undeliga sakerna. Vet inte om NRK tänkte på vilka bokstäver som de satte upp. Roligt är det. Mycket roligare än filmen "The Stih-Helmer Story" som jag kollade på tidigare idag.




Dan före dopparedan!

Imorgon är det JULAFTON! kärlek till det <3

En julig bild ifrån Cypern i höstas ;) ni får vrida på huvudet för jag fattade inte hur man vände på bilden!



Ha det bra! / Stina


Dan före dopparedan! Haha!

Hejsvejs! Jag heter Stina och är överlag väldigt grym! HAHAH! Jag gillar att pilla mig i naveln och... ja det var väl typ det! ;)

Här kommer en bild på mig ifrån förra sommaren!


Ha det gött! / Stina :)

So this is christmast

Hade en lagom lång dag i skolan. Började 8.30 och 11.29 satt jag på tåget hem. Däremellan han jag med jultim och fika med klassen. Två timmar av intensivt bärade av instrument, sjungande och basspelande.
Någon som kan gissa vad som låt i mitt paket?
Eftermiddagen har sovits bort eftersom det blev lite sent igår. Hihi. Mycket trevligt hade vi det :)


Stressvecka

Även fast det närmar sig jul är det mycket som ska hinnas med. Prov ska skrivas, Decemberfest och sen ska det spelas musik. Mysig vecka som jag har framför mig - minus provet. 
Nu dunkar P3 i öronen och jag skulle helst luta mig tillbaka med en bra bok. Det låter som en bra kväll.

Julmys i varje hus

Hejsan allihopa! Den här helgen har varit nostalgisk. Same procedure as every year. Har bakat det godaste knäckbrödet som finns. Godistillverkning; knäck, kola och coola marsipanfigurer  plus julfilm i lördags med en underbar familj. Idag, sovmorgon, pyntat, julkalendern och fira kusin/faster på födelsedagarna. Precis som jag gjort varje år. Love you <3
Nu ska jag och gossip girl nana.



Härligt!

Idag har jag planerat värsta bästa decemberfesten ever! Jag och Ida kommer i alla fall ha kul... Vi går verkligen in i rollen som "sagoberättare". Vad vi ska vara för personer? DET får ni lista ut själva :D


Que dice?

Jävla spanska, hatar panikplugg men vad ska man göra!? Ibland är livet inte lätt, speciellt inte när barn svälter i Afrika. Men nu ska vi vara positiva! Om en vecka har jag gjort det sista provet för den här terminen. Att avsluta med ett nationellt prov två dagar innan avslutningen kanske inte är en höjdare, that´s life. 
Hejsvejs!

När kroppen inte orkar längre

Tjo på er allihopa!
Nejjjag orkar inte blogga idag. För den intresserade fick jag sjukt ont i knät när jag var ute och sprang förut.

Snow!!

Äntligen har det kommit snö hem till mig, helt fantasktisk! Vill bara ha mer. Längtar till det blir så mycket att man kan ha snökrig ;)

Kollade på In time i helgen för er alla som är intresserade. Helt okej film som gjorde att man ryckte till några gånger för att kolla på armen. Man tänker till efteråt.

Nu ska jag skypa men en underbar person. :)

RSS 2.0