The new girl in town


Mer sol

Åt kvällsmat på altanen idag, inte fel alls med lite sol. Det är fortfarande varm och det är inget jag klagar på. :)


Veckans vårtecken


120321

Hade två entimmars lektioner med tre timmars rast mellan. Hur värt var det på en skala att åka till skolan med tanke på att det tog 45 min dit och sen fick jag gå från tåget och hem, dvs en timmes promenad. Summa sumarium av dagen: 2h lektion. 3h rast. 2h pendlande. 

Tog mig i skinnet och var ute på en joggingrunda i eftermiddags. Jag och min kompanjon letar efter ett lopp att springa i sommar/vår/höst. Minimum ett, maximum många. Vet inte när vilket betyder att jag måste börja med hårdträning nu. Känns riktigt bra i kroppen men det krävs mycket mer för att hålla samma tempo som "polisen". De ni!

Say what


Lite fel formulering? Förstår att de vill att barnarbetet ska minska men det låter inte precis som det med den meningsbyggnade. Haha.

Out of space

Vad gör man när det inte går längre, när något bankar i huvudet som om det var en byggplats. Om inte ipren och vatten hjälper, om du redan har sovit hur många timmar som helt. HJÄLP! Varför ska det alltid drabba mig. Ligga på golvet med meditaionsmusik och en filt över huvudet halva dagen är så roligt. Det finns inget annat som jag orkar göra.

Tar nya tag och hoppas att allt känns som vanligt snart igen, optikern är första steget mot en lösning. Allt kan inte gå i racerfart men det skulle vara trevligt att slippa två veckor till med konstant huvudvärk. Allting känns så hopplöst, har gjort den här processen många gånger förut.


Planer

Nu är det fredagsmys och för mig innebär det volleyboll. Den här helgen ska det spelas mycket, åker ända till Fristad i det ändamålet. Då får jag även spendera massor tid med min underbara vän Ida :) Det kan aldrig bli förmycket Ida-Linnéa tid. Hennes rygg kommer inte att krångla heller så vi lär segla fram över volleybollplanerna.



LOVE TO YOU!

Reklam

Denna reklam är helt klart en utav de bästa som någonsin gjorts. Haha. Har letat efter den ett tag men hittade den nu

14.40

Frappe, cykeltur och musik i tro om bättre tider och gladare humör :)

Fly away with me

Vill göra något annat, bryta upp och utforska nytt. Bort från allting, bara för en liten stund. Slippa Sverige, stå på egna ben och inse vad man själv vill. Strunda i alla vardaglia rutiner.

En studiedag kan innehålla mycket, min det som det låter vara till för. Studerande. Visst, det känns bra att börja med att rensa undan lite så att veckan blir mindre jobbig men ändå skulle det vara roligt att resa bort. Känns rätt omöjligt nu med tanke på allt som händer hela tiden. Inräknat med denna vecka är påslovet tre veckor bort och tills dess är det bara att fortsätta kämpa. 

Längtar redan efter sommarlovet och de ljusa ljumma kvällarna. Festivalen och artonårsdagen. Om alla dagar ska gå lika långsamt som denna kommer det vara långt kvar tills dess.

Wednesday

Två dagar med inställda lektioner. Två dagar med mysiga fika stunder med tre härliga kompisar. Två inköpta byxor idag. Två, snart två och en halv mil cyklande. Detta har skett de senaste två dagarna. Vaknade med migrän men lyckades ändå göra ett helt okej spanskaprov och sedan en liten sväng i city. Kollar nu på skidskytte och skriver lite fint på engelska. Helena träffade, yes! Snarast väntar fysik och kemi innan en sväng till ungdomsgruppen. Hinner med mycket när man slutar tidig :)
Min nya hårfärg

Bara förmiddag

Hela förmiddagen har spenderas som chaufför åt pappa. Vi har åkt runt i Mariestad för att leta reda på en garderobsdörr utan resultat. Turen blev följade; Töreboda, Coop, Jysk, Cheapy, centrum, Wästgötabagarna, Cheapy, Coop, Töreboda. Börjar på att känna mig säker i traffik och det går ganska bra nu :)

Snart ska jag sticka ner till Töreboda för information om en Frankrikeresa.
Mitt hår är en blandning av brunt/ljusrött och blonda slingor. Ska senare i helgen fixa håret ännu bättre. 


Changes

Skulle besökt Tidavad för lite tacos och film men sjukdomar kom i vägen. Not me. Därför sitter jag halv utsvulten väntandes på att maten ska bli färdig. Har hyrt några filmer istället. Tror även att min hårfärg ska bytas ikväll men det inte riktigt...

RSS 2.0