om igen

Precis som alla andra stora bloggar kan meddela att jag har bokat en spontan resa. Åker nämligen till London på påsklovet. Hur underbart är inte det? Precis vad som behövs efter fem veckor med massor i skolan.

Inget som liknar pluggande

Tre dagar den här veckan var i principt vigd åt skolan. Det var min plan om man säger så. Hur brukar det bli de dagarna? Dagens motivation försvann vid lunch. Just nu testar jag ett recept ifrån min artonårspresent, sju sorters kakor. Har gjort en tredjedel av det som var tänkt. Städat lite mer än planerat. Det positiva är att jag har både varit ute och sprungit samt kört  Body Pump. Vad ska man säga. Det blir aldrig som planerat. Dagens lärdom.

I en annan stad

Ibland tänker man inte utan bara handlar. De senaste tre dagarna har jag rensat ut och ändrat om i mitt rum. Bara för att det inte kunde fortsätta på det sätt som det varit. Min teori nu i efterhand är att jag behövde en förändring. Förändringen borde nog egentligen vara något annat. Något som symboliserar slutet på det liv som man har när man går i skolan och fortfarande bor hemma. Men som också symboliserar början på resten av mitt liv. Faktum är att det spenderas mindre tid hemma. I alla fall på det sättet som det var förut. Nu består den tiden av skolarbete och tv-serier. istället är det hög tid att tänka framåt.
 
 

RSS 2.0