Ett steg närmare rätt

Efter veckor utan ett enda inlägg här kände jag plötsligt ett liitet sug efter att blogga igen. Nu kör vi på´t! Det enda som rör sig i mitt huvud just nu förutom allt jobb som för övrigt är roligt och bra är vägen mot körkortet. Hehe, vitsigt. Igår- körlektion och bokade halkan. Idag- riskettan och två timmas övningskörning hemma. Dessutom sade min körskolelärare att jag troligtvis kunde så körkort direkt efter födelsedagen om jag fortsätter som jag gör. Wi! Därför har jag, sedan jag kom hem från körskolan idag pluggat teori. Förstår alla "stora bloggare" som den senaste tiden gjort många inlägg om just bilkörning, det är hur kul som helst men tar mycket tid.
Imorgon ska jag däremot ta tåget. Till den stora staden Göteborg, Liseberg med vännerna kallar och det behövs ett avbrott från jobbandet. Förövrigt sitter jag med nymålade (misslyckade) naglar eftersom jag inte kan ha det på jobbet får man passa på emellan ;) SÅ ytlig är jag, men bara ibland.

Nej, nu vill jag inte mer

Nu har jag hostat som en stucken gris i ca en månad. Funderar på om jag ska åka till vårdcentralen snart. Vet dock inte om det är smart att vara ute och träna tre gånger i veckan när man hostar, i alla fall inte så mycket som jag gör.
Jag gör min sista inlämningsuppgift för terminen men har ingen ork att skriva en rapport i matematik. Usch,fy och blä! Det bästa är att det kommer kännas sjukt bra när det den är färdig, vilket borde vara inom de närmaste tre timmarna då inlämningsmappen stängs.
Annars då? Jo, jag jobbar, firar studenter och andra festligheter samtidigt som det ska hinnas med övningskörning, skola och är social mot de som inte inkluderas ovan.
Borde det inte finnas en gräns för hur mycket som får hålla på samtidigt, pressen på oss, alla unga växer för varje dag. Jag kanske borde bli minister istället för att gnälla på allt som jag blir irriterad på för andra.
Där var det skrattanfall med Systrarna . Puss!

RSS 2.0