London

Hejsan hoppsan!
Idag är jag på bra humör, jag fick skjuts utav en kompis till skolan. Det va pjamasparty tema idag eftersom det är 250 dagar kvar till studenten :)
 
Dessutom ska jag imorgon bege mig av till den stora staden London. Min familj och några släktingar, det ska bli skönt att få ett avbrott från vardagen. Övrigt då? Jag saknar min vän IDA som är allt för långt ifrån mig när det behövs. Fillipinerna är lite långt bort. Jag saknar andra kompisar också (om ni läser det här och här och har vägarna förbi, hälsa på mig!) men de är lite lättare att få kontakt med. 
 
Somsagt imorgon ringer klockan 4.00 och då kommer jag vara redo att åka.

Apelsiner.

Jag sitter i soffa och kollar på 112- på liv och död. En utav de få saker som kan göra stunden ännu bättre är en apelsin. Det är seriöst det godaste som finns, bästa frukten. Att det är nyttigt gör inte det hela sämre. Yummie!

Ny kamera

Hejsan hoppsan lillebror! I fredags köpte jag en ny kamera. Tråkigt nog var det inget bra väder ute att fota i så jag har provat den inomhus istället, därav de tråkiga motiven. Enjoy!
om
a v
 

Ett år


Idag firar jag och bloggen ett år och tio dagar tillsammans. Det firas med en liten träningsrunda!

Spexfoto

Tjenare! Nu sitter jag i skolan tillsammans med min brännskada och lampskärm. Det väntas spexkort idag, därav lampskärmen. Vi är ju ändå sådana ljushuvuden på NV. Haha! Lovar att bjuda på otroligt vackra och smickrande kort på oss. Lysande!

Den här sommaren, i bilder






b




RSS 2.0