17.45

Jag tror jag är kär! Aldrig har Lykke Li varit lika bra som nu. Då har jag ändå lyssnat mycket på henne de senaste åren men det nya albumet slår allt. Detta kan absolut göra en simpel tisdagskväll.



Vem sa att tjejer inte kunde göra flera saker samtidigt

Drömmer mig bort, bort från organiska ämnen och spanska grammatikformer. Tänker på allt det som ska hända i år. När motivationen tryter får man använda sig av lockbete. Två veckor kvar till sportlov, tågresan mot Uppsala och nya vyer. April och resan till Taizé. 18-årsdagen och sista året på gymnasiet. Tvåtusentolv kan inte annat än bli bra!

Här är en helt random bild på mig :)


Min Hubo

Jag vet. Borde sova vid det här laget men det går bara inte! Kollade på "Riktiga människor" förut. Vet inte om det är ett gilla eller hata program. Fast är jag i vilket fall. 

I väntan på bättre tider läser jag massor av träningstips. Blir sjukt sugen på att springa, hm.. Skulle inte tro det klockan 23.45 en söndagskväll med skola dagen därpå. I vilket fall så är det nog tid att sova nu.

Hairspray och andra saker

Var på musikar igår. Såg Hairspray, den är nog ganska känd för de flesta. Grym musik, bra skågespelare, duktiga dansare var ledorden. 

Efter det åkte vi hem till några kompisar. Då blev det en inte lika barnvänlig film om zombies. Inte direkt min typ av filmer men man insåg hur bra vi har det. 28 veckor senare hetter den filmen för er som blev sugna på blodiga skräck/thriller filmer. Då var Hairspray bättre :)




(Blid från SLA)


Färga Elins hår

Det stämmer. Nu ska vi göra samhällarna ännu blondare. Resultatet? Haha. Vi får väl se ;)

Dubbelmoral

Fick lite härliga mediciner hos läkaren idag. Bla ögondroppar. När jag läser på hur man ska använda de står det också att biverkningar kan vara blodsprängda ögon, svullnad i ögat, klåda samt smärta i ögonen. Hallå!? Var inte det precis vad jag ska behandlas för?!

24 of january

Så här ligger det till:
Mina ögon är fortfarande helt fuckade, därför var mamma snäll(?) att boka en tid på vårdcentralen. 
Hade värdens hål pga en inställd lektion i skolan då passade jag på att betala en tågbiljett till Uppsala. Där rök fyrahundra svenska riksdaler. 
Väl hemma fick jag ett lyckorus och tränade, länge.
Glömde matematikboken i skolan. Hm.. 
Måste sluta virra runt och fokusera på det viktiga, som nu är sömnen.

Ny termin, ny inställning

Avslutat min första läxa i matte D! Jajjemen, här är vi inte alls studiga. Började även biologi B idag, känns som en rolig kurs :) Dagen får avslutas med en apelsin och 112-på liv och död. Ciao!

Ekumenisk vecka

Precis som rubriken säger är det nu sista dagen på den ekumeniska veckan. Det är när alla kristna kyrkor firar tillsammans. Hur som helst, idag var det gospelkör i kyrkan och mamma sjöng då. Vilket gjorde att jag lyssnade. Dessutom var det flera personer till som jag känner. Duktiga var de! :)

Baad

Jobbiga skolveckor kräver bättre slut. Därför slog jag och Amanda på stort. Vi slet i köket hela eftermiddagen för att det skulle bli bra. Vi var sex stycken som åt, badade tunna, kacklade på som höns, kollade på film och sov bort hela dagen... Kameran var inte heller med. Däremot var det mycket mysigt <3



Trött med nöjd efter helgen :)

En fartfylld helg

Puh! Ja typ nu kan jag pusta ut. Har haft finfint besök från mina små kusiner här sen i fredags. Superkul med man blir desstuom trött. Vi bowlade, badade tunna, sprang runt på isen m.m. Dessutom hann jag med liite pluggande. Rummet är nu nystädad, de enda oron jag har är över det stora provet på fredag. Jag bode plugga med vem orkar efter fem timmars sömn senaste natten? Därför ska jag springa istället. Fast vem orkar det efter fem timmars sömn senaste natten? 

Shit! Jag bara maler på och igen som orkar läsa, god natt!

Hurtbulle

Skolan mellan 9.35 och 12.00 var bra. En lektion med  vikarie och en idrottslektion. Efter 55 minuter på en buss iklädd idrottskläder cyklade jag hem i snöstormen. Väl hemma visste jag inte vad jag skulle göra. Jag dansade 1,5h på älskade Wii Dance :) Fyra timmars pluggande senare känner jag för att springa. Tidigareidag sade jag att det var lika bra att träna när motivationen är på topp men vet inte om jag borde slita mer på kroppen idag. Nej det få bli mer inbankade av fysikformler. Mitt tränande ikväll får bli Biggest Loser. Fast det kanske bara gör mig mer sugen på att träna? Ja, ni hör vilka jobbiga problem jag har.

Med tummen uppåt

Färdig med engelskan, maten är på väg. Musik i öronen och snart ska jag på Ungdom. Fysiken ska vi inte prata om. Livet är allt för bra ibland :)

It takes a fool to remain sane

En liten hyllning till ett band som aldrig kommer att försvinna, inte från mig i alla fall. Det går INTE att få förmycket av dem. Hur blir det med löftet att komma tillbaka till Töreboda för fjärde? gången.

Dum Dummare

Att inte ha någon cykel är jobbigt. Speciellt när den blev stulen :( Vad som är ännu värre är att låna cyklar, idag tog jag min systers och det visade sig att det inte fanns någon luft u däcken. 5 km, jobba på säger jag bara!

Singing in the Halna

Va med Amanda med de snygga glasögonen denna fina eftermiddag. Vi har smidigt konstiga planer, bakatnlyckat, bakat misslyckat. Sjungt stämbanden av oss och gjort godaste kvällsfikat på länge :)

Nostalgi

Kollar på gladiatorerna, väldigt underhållande. Man kommer ihåg många av grenarna.

Just another day

Fortfarande inte helt frisk men vad spelar det för roll för en vikning som mig! HAHA. I övrigt åker en väldigt snäll person tillbaka till Uppis idag :´( Dansat med mitt Wii tills mamma och pappa blev tokiga, speciellt till denna låt. Snart ska familjen hoppa ner i den varma tunnan.

Note to myself

Linser + förkyldning + för lite kläder utomhus = Svidande, röda rinnande ögon. 
Gör aldrig om det!

Hehe

Efter bara ett par ynka timmars sömn steg jag upp. Utmattad tränade jag en stund för att sedan svettig hoppa in i duschen. Tid för lite mer vila och sedan en kort tågtur mot den stora staden för fika. Resten är obestämt...

2012-01-03

Idag har förkyldningen vunnit över mig, huvudet värker, ont i öronen, ont i halsen och virrar runt som jag vet inte vad. Väldigt irriterande enligt min åsikt. Därför passar jag på att BAKA!  Mums så gott!  Sen blir det väl någon film och dagens bästa vän, Ipren.

Att något så fult kan vara så gott

Lyckade misslyckas med en rulltårta idag. Egentligen vet jag inte om vi misslykades, om jag får säga det själv är vi ganska bra på att baka. Dessutom smakade rulltårtan underbart. Amanda skrockade lite och sa: "Det är ju inidan som räknas". Det är helt sant men det är något som man till vardags inte tänker på. I alla fall inte jag. Det är väldigt lätt att påverkas av omgivningen Där finns det mycket som man ska bry sig om hela tiden. Hur håret ser ut osv. En sak vet jag om insidan. Jag vet att jag älskar mina vänner precis som de är. 


<3


Visst ser den god ut?

Det nya året

Hoppas ni alla hade en rolig nyårsafton, de hade i alla fall jag. Däremot blir man trött och hängig dagen efter. Nu ska jag kolla på film.

RSS 2.0