Uppe med tuppen

Okej, det är här är den tiden jag går upp på vardagarna. Skillnaden är att nu är det helg med det stör mig inte ett dugg. I rummet står det enmiljon fullpackade väskor som jag ska ha med mig. Yes man. Idag åker jag till Frankrike! :) Det ska bli så skönt, kul och allting annat mellan himmel och jord. Önska mig trrevlig resa för jag kommer inte hem innan måndag v. 19! Hejsvejs

Etthundra

Hundra inlägg, antalet på min blogg. Trots det har jag haft bloggen sedan september. Shit, aldrig tidigare har jag lyckats ha en och samma blogg. Det betyder i sin tur inte att man behöver skriva hela tiden. 

Helgen spenderades på Flämslätt där det togs massa beslut. Låter inte specillet roligt när jag skriver om det men det är fett nice ändå. Kan ändå erkänna att det är alla underbara vänner som gör dessa helger fina <3 På tal om det, nästa helg ska jag åka. Snart Frankrike och ännu mer människor! Tills det, ett sjuhelsikes pluggande. 
Puss och hej

Easter

Påskhelgen blev inte rikigt som planerat. Vaknar man upp på skärtorsdagen med ond hals och ont i öronen är det inte lika roligt att göra det planerade. Har ändå varit väldigt social för att vara sjuk, hunnit med både de ena och de andra. Att jag däremellan legad utslagen i soffan tillhör inte den här historian. Det blev ett besök i Valla och påskbrasa trots allt.


Lov mina vänner, lov

Åkte förra fredagen de 45 milen upp upp till Idre och stannade där tills onsdagen. Vi firade systra mi, åkte skoter, träffade kusiner, farbror och kusinbarn och såklart massor av slalom :) På vägen hem övningskörde jag en del och blev stoppad av polisen, den var bara rutinkontroller men ändå var det väldigt nervöst...

Då har jag visat min fasters otoligt fina skoteroverall som man har över de vanligt ytterklädern. Haha, ser ut som ett snömonster. 


RSS 2.0