Väntan och förväntan

Vänar på ett sex timmar försent flyg, var sjukt taggad men det avtog efter ett tag. Som tur är fick vi reda på det innan vi åkte så jag är fortfarande hemma..

Vamos a la playa!

Snaart! Resa till Cypern fixad. Snart åker jag :)

Vardagsunderhållning

I de tyngsta dagarna måste man inse att det kommer en förbättring. När skolan tar upp hela ens fritid måste man fokusera på annat också. När gener och DNA- molekyler spökar på natten kan man alltid ta en paus ( okej kanske inte alltid men ni fattar). Därför har jag idag kollat på Landet Brunsås, de driver med Sverige, välfärden och allt annat vi inte borde klaga på när vi har det så bra. Mycket sevärt program!

En film om ingenting

Idag har jag överraskat och kidnappat min underbara vän. Tillsammans med Emma har jag spelat in en film som vi gav till henne i födelsedagspresent. Vi åkte till Skara där våran fantaskiska manskör befann sig. Vi hade en väldigt rolig eftermiddag! :)


When the head keeps spinning round and round

De senaste veckorna har allt bara gått av ren rutin. Upp-skola-pendlar-läxor-tränar och har man tur hinner man träffa kompisar emellanåt. Ibland är det ganska skönt men lyssna lärare!! Tänker ni inte på hur eleverna mår?
Dessutom har de mörka kvällarna kommit hit igen, idag simmade jag 2 km. Träningsvärk; hej! ;)
Ännu ett inlägg med onödiga tankar.


Dagens rekomendationer

Dagens bok: Matematik 4000 Kurs C & D Blå. Läs den om du vill det.
Dagens musik: Melissa Horn, Innan jag kände dig.  

RSS 2.0