ZZzzzzzzz...

Här kommer en kort summering om vad jag gjort den här veckan. Varit i skolan, plugga (men inte överdrivet mycket den här veckan) och sovit. Typ nio timmar varjde natt, helt sjukt med tanke på att jag går upp vid sex varje morgon. Nu ska jag plugga och sen sova vidare. Så jag är pigg i helgen.

Föresten så vann jag i nattkampen! :)


ZZzzzzzzz...

Här kommer en kort summering om vad jag gjort den här veckan. Varit i skolan, plugga (men inte överdrivet mycket den här veckan) och sovit. Typ nio timmar varjde natt, helt sjukt med tanke på att jag går upp vid sex varje morgon. Nu ska jag plugga och sen sova vidare. Så jag är pigg i helgen.

Föresten så vann jag i nattkampen! :)


A Fight In The Night

Jajjemen, ännu en skolvecka avklarad. För min del betyder det inte vila. Imorgon ska jag till Sättared i Halland för att kämpa och ha roligt i en nattkamp. Vi ska alltså gå en mil mitt i natten och utföra uppgifterlängst vägen. Det ska bli väldigt roligt!
 
Förra året vann mitt lag, sattsar på det samma i år ;)

ABBA

Vad då att de är musikaliska genier? I omgångar är deras musik fantastisk!

Here we go again..

¡Hola amigos! Nu ska jag börja på en ny engelskabok, spännande.. Den här heter I Don´t Know How She Does It. Den verkar bra men tiden får visa :)


Oh Brother, Where Art Thou

Kollade på en film nu ikväll med ett härligt gäng. Har aldrig sett filmen tidigare men det var bra, mycket humor i. Samtigit tar den upp ganska tänkvärda ämnen. Nu ska jag slagga!


Fysikens alla lagar

Har ett stort prov på fredag så fram tills dess är det pugg som gäller efter skolan!

Men Åh!

Nu skulle lilla jag egentligen jobba till tusen på glosboken, med spanskafraser. Tro inte att allt blir som man vill är mitt nya motto. Sidan blinkar och det står Service Unavailable. Typiskt när man en gångs skull är lite taggad på läxor. JAg får väl finna ett annat sätt att plugga på. Fast ändå, jag blir så trött på det!

A Thousand Splendid Suns

I skolan läser vi en bok som heter precis som rubriken. Vi läser den på engelska men det är ett relativt lätt språk och absolut inte problem att förstå den. Boken är skriven av Khaled Hosseini och handlar om en kvinnas liv och man får en inblick i hur dagens Afganistan har växt fram och hur stora skillander mellan könen det är. Mycket gripande. Nu ska jag läsa vidare.

Något som förändrar allt

För tio år sedan satt jag i skolan, plötsligt var vi tvungna att gå till gympasalen. Ingen visste varför, väl där fick vi reda på det hemska som hade hänt och vi höll en tyst minut. Idag går alla tankar till de som drabbades. Speciellt till alla som kämpade den dagen.


Dyngkåt och hur helig som helst

Mia Skäringer på tv, kan inte sluta kolla på det. Hon är ett geni och hur rolig som helst. Har inte läst hennes böcker men öveerväger nu att göra det. Visste inte att hon kunde sjunga så bra heller.


Jag ock min lilla lillasyster.


Behind a blue door in Notting Hill

Kollar på världens gulligaste film med min syster <3 Man kan ha det sämmre.

Den du inte ser

Hej hopp! Just nu läser jag mycket, favoriten? Mari Jungsteds böcker i serien om Gotlandspolisen. Grymt bra är de!

När tiden räcker till

Vill bara tipsa om sidor som ökar motivationen lite extra. Det ska vara extremt och brutalt, haha. www.lopningforalla.se och www.jogg.se läser jag ofta. Hoppas att ni också blev taggade för en springtur nu. :)

/Over and out

What´s your options?

Idag skulle jag antingen;
Träna volleyboll
Bowla med klassen, eller
Ut på Insparken, ett gymnasiedisco.

Hade lite svårt att välja men när man blir sjuk är valet lätt.
Bli en hemmakväll helt enklet.



Over and out!


Jag kommer fortfarande ihåg

Vad hände med de mysiga sensommarkvällarna? Nu öser regnet ner och och jag är väldigt förkyld. Nu ska jag leta upp min gosigaste tröja och kolla på film!

/ Snuviga Linnéa

RSS 2.0